Редактор: e-mail: Кадър бТВАко искат да отварят заведенията, да ги отварят, никой

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВАко искат да отварят заведенията, да ги отварят, никой
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Ако искат, да отварят заведенията, но да не се удавим на края на Дунава

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Ако желаят да отварят заведенията, да ги отварят, никой не може да ги спре. Това си е тяхно право. Но дано да мислят рационално, за околните си, с цел да не стане като една сентенция, съгласно която власите се удавили в края на Дунава. Сега има намалавяне само че броя на заболеваемостта, вземат се ограничения против ковид, с цел да може един ден да се превърнем в един прелестен оазис, в който всички да живеем добре. 

Така изпълнителният шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов разяснява желанието на притежателите на заведенията да ги отворят протестно на 1 февруари.

Аз изкарах ковид преди 6 месеца, само че си сложих и втора ваксина. Ако изкаралите коронавирус, желаят да видят дали би трябвало да си слагат ваксина, да изчакат 3 месеца и да си създадат тест за ковид, с цел да схванат какъв е титърът на антителата им. Ако той е на високо равнище, няма потребност от ваксина, в случай че е на ниско равнище, би трябвало да се имунизират, сподели още проф. Асен Балтов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР